Sipos Ágnes Regina - szertartásvezető - esketo.hu

Bemutatkozás

Sipos Ágnes Regina vagyok, hivatásomat tekintve szertartásvezető. Ezen kívül feleség, anyukám kislánya, testvér, keresztszülő, barát, kolléganő és még sorolhatnám a betöltött szerepköreimet.

Hogy találtam meg ezt a csodálatos szakmát?

Miután férjhez mentem, nem tudtam az esküvői álomvilágból kiszakadni, és elkezdtem esküvőszervezőként dolgozni. Nagyon sok tapasztalatra tettem szert, sikerült sok remek szolgáltatót megismernem. A párok boldogsága és a nagy nap öröme hihetetlen erővel hatottak rám, éreztem, hogy jó helyen keresgélek. Egyik reggel érkezett a telefonomra egy hirdetés a következő szöveggel: “Legyen Ön is szertartásvezető!”

Ekkor azt éreztem, hogy megtaláltam, itt az idő, most vagy soha! Még aznap jelentkeztem a tanfolyamra és Magyarországon elsők között végeztem immár okleveles szertartásvezetőként. Nemcsak a fenti tapasztok alapozták meg a felkészülésemet a szakmára, hanem a Pázmány Péter Katolikus Egyetem magyar – kommunikáció szakán eltöltött 5 évem is, ahol intézményi kommunikáció és tévé szakirány elvégzésével szereztem meg a diplomámat. Ezt követően egy online szerkesztőségnél kezdtem el gyakornokként dolgozni, de az élet más irányba sodort. Jelenleg egy kedves, magyar cégnél dolgozom, ahol nem a tartalomgyártás, hanem az eköré épülő online hirdetések koordinálása a feladatom.

Visszakanyarodva a hivatásomra: hiszek a házasság intézményében!

Jómagam is ebben a kötelékben élek, ezért tudok szeretettel és hitelesen kiállni a párok elé.Átérezve a boldogságukat, tudásom legjavát nyújtva, lélekben is ráhangolódva adom össze a párt, azonosulva azokkal az érzésekkel, amiket ott előttem átélnek. Nemrég én is ebben a helyzetben voltam, tudom milyen érzés a másik oldalon ülni. Kevés csodásabb pillanat van az életben annál, mint mikor hűséget fogadunk egymásnak a világ előtt és felvállaljuk a kapcsolatunkat egy életre. A legfontosabb döntésünket hitelesítjük ezekben a percekben.

Szeretem a csodákat. Köszönöm, hogy részese is lehetek ezeknek a csodáknak, köszönöm, hogy lélekben Veletek ünnepelhetek a jeles napon. Remélem, hogy megismerhetem a Ti csodátokat is!

Édesanyám – esküvőnkön elhangzott – szavaival zárom soraimat, fogadjátok szeretettel: „Ahogy a karikagyűrűnek nincsen vége, a Ti boldogságotoknak se legyen vége sohasem!”