Andi és Zoli

Szia Ági!

Most jutottam el addig, hogy leüljek megköszönni NEKED a csodálatos esküvőnkhöz hozzá adott szakmai munkádat!

Gyönyörű és igazán könnyekkel teli szertartást élhettünk át!

Nemcsak mi gondoljuk így, hanem a sok-sok ismerősünk, családtagjaink és barátaink is, akiktől sorban kapjuk a dicséreteket, hogy ennyire megható esküvőn még nem jártak!

Kiemelve a Te profi munkádat, kedvességedet, nyugalmat sugárzó hangodat és tekintetedet! De ezt biztosan láttad a Facebook bejegyzésekben is!:)

Hálásan köszönjük még egyszer a munkádat, a folyamatos segítőkészségedet és lelkesedésedet!

NÉLKÜLED nem sikerült volna ilyen jól!!!

NAGYON KÖSZÖNÜNK MINDENT és jó szívvel fogunk ajànlani mindenkinek, akik meghitt, romantikus szertartást szeretnének életük Nagy Napján!

Te vagy a tökéletes vàlasztás!!!😊👌🏻

Puszi: Andi + Zoli

Nincs akkora KÖSZÖNJÜK és olyan HÁLÁSAK VAGYUNK NEKED...., amivel ki tudnánk fejezni a saját és minden jelenlévő vendég véleményét! Mert jó, ha tudod.... senki sem jutott szóhoz tőled, egész este azt hallottuk, hogy ilyen gyönyörű szertartást még nem láttak, hallottak! A tündérmesénk nélküled nem lett volna ilyen álomszép és érzelmekkel teli!!! És a mesénk még csak most kezdődött el.... Zoli

„Leírhatatlanul kedves, őszinte, profi! Teljesen elvarázsolt mindenkit az esküvőnkön! Igazán megható és szép szertartást állított össze nekünk telis tele a mi érzéseinkkel! Jó szívvel tudjuk ajánlani, minden házasulandó párnak!” Andi

„Nincsen rá szó, hogy mennyire csodaszép szertartást vezetett nekünk! Felejthetetlen emlék lett ez a nagyon fontos pillanat, amit csakis a személyének köszönhetünk!!! Kedvessége, lelkiismeretessége valamint a belefektetett átszellemült energiái erre teremtették az egyéniségét!!! Született szertartásvezető!!!!! Ha újra kéne dönteni, újra és újra őt választanánk és ajánlanánk! Gondolkodás nélkül!” Zoli

Ildi és Tibi

Kedves Ági! Nem tudjuk eléggé megköszönni ezt a csodálatos szertartást. Minden tökéletes volt. Annyira megható és szívhez szóló volt, hogy alig tudtuk kordában tartani az érzelmeinket… 🙂

Köszönjük, hogy részese voltál a legcsodálatosabb napunknak, nagyon hálásak vagyunk. Minden párnak ilyen szertartásvezetőt kívánunk.

Puszi: Ildi&Tibi

Vera és Dávid

Szia Ági!

Még egyszer köszönjük a csodás szertartást, nagyon szerettük. Mindenki áradozott róla, hogy ilyen szép, őszinte, megható, rólunk szóló szertartáson még nem vett részt. Jó kis sírós-nevetős esküvő volt. Szerintünk a fogadalmak is nagyon jól sikerültek.

Még azóta is olvasgatjuk a szertartás szövegét annyira jól sikerült.

Puszilunk és köszönjük még egyszer:

Vera és Dávid

Réka és Gábor

Szia Ági!

Még egyszer szeretnénk megköszönni a nagyszerű munkádat, mellyel gyönyörűvé varázsoltad a Nagy Napunkat. Mindenki nagyon meghatódott a szertartáson.

Csatoltunk pár képet is az esküvőről. :)

Üdv:Réka és Gábor

Tamara és Roland

Kedves Ági!

Csak szerettük volna megköszönni a tökéletes szertartást, nagyon szép volt! Küldök pár fotót! 🙂 Mindenkitől azt halljuk vissza, hogy milyen jó volt az anyakönyvvezetőnk, milyen szépen beszélt és jókat mondott. Mi meg csak mosolygunk és örülünk, megtartva a kis titkunkat. Minden jót kívánunk, és sok-sok ilyen szép szertartást! Jó pihenést!

Puszi: Tami és Roland

Kata és Nick

Kedves Ági!

Nagyon szép szertartás volt, köszönjük szépen mindkettőtöknek! Annyira meg voltam hatva, hogy végig bőgtem az egészet, és még az eskümet is elfelejtettem. De szerencsére olyan szépen elmondtátok mit érzünk egymás iránt, hogy nem is hiányzott az eskü végül.

Mindenki azt mondta, hogy szuper volt és személyre szabott, a legszebb szertartás, amit valaha láttak és hallottak. Főleg az ír oldalon, ők ehhez nincsenek hozzá szokva…

Tökéletes volt a szertartás, pont olyan, amilyet szerettünk volna, és a visszajelzések alapján ezzel mindenki más is így volt. 😊😊

Akik azt mondják, hogy ez csak egy papír, azok buták. 😁 Nem is gondoltam volna, hogy egy ennyire meg leszek hatva a szertartás alatt!

A házas élet szuper, annyira jó érzés teljes mértékben hozzátartozni valakihez…

Puszi: Kata és Nick

Viki és Peti

Kedves Ági!

A szertartást nagyon-nagyon köszönjük. Utólag, illetve, amikor ott ültünk előtted, akkor is az járt a fejemben, hogy igen, ezek mi vagyunk, ez rólunk szól. :) Nekünk is és a vendégeknek is nagyon tetszett. Érzelmes volt és mégis vidám, vicces, pont olyan amilyenre vágytunk. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy sikerült olyan szolgáltatókat találni - köztük Téged is Ági - akivel remekül tudtunk együtt "dolgozni", akik egymással is remekül dolgoztak és olyanná tették a Nagy Napunkat, amilyennek elképzeltük. Köszönjük a rugalmasságod, a segítőkészséged és a vidámságod, egy percig sem éreztem, hogy izgulnunk kellene a szertartás miatt. :) Köszönünk mindent! És további sok sikert kívánunk ezzel a csodálatos hivatással!

Puszi: Viki és Peti

Pati és Dávid

Nagyon köszönünk mindent meg egyszer, Ági!! Vicces és megható volt a szertartás egyszerre, pont ilyet szerettünk volna. <3 Az emléklap pedig már a falon lóg.

Marcsika és Béci

Köszönöm Ági!! Annyira izgultam, de Te tartottad bennem a lelket. :) Az egész nàsznép el volt ragadtatva a személyes és humoros szertartástól. Puszilunk!!!!

„Nagyon figyelmes, lelkiismeretes és kedves a felkészüléskor, a szertartás pedig profi volt és gyönyörű!” :)

Viki és Milán

Nagyon szépen köszönünk Neked mindent. A sok időd, amit ránk "költöttél ", a sok ötletet, támogatást, jó tanácsot, illetve azt a humoros, kellemes és üde beszédet, amit Nekünk tartottál. Kívánjuk, hogy nagyon sok szép szertartásban legyen részed, és az összes pár ennyire meg legyen elégedve Veled, mint mi.

Sok puszi és ölelés, az

ifjú férj

Fantasztikus voltál, nagyon jó döntés volt, hogy téged kértünk fel erre a napra! Csodás napunk volt, mesébe illő részletekkel, jobbat tényleg nem is kívánhattunk volna tőled!!! Puszi: Viki

Sok köszönet a Szertertásvezetőnek, hogy kellemes, kedves hangjával, gyönyörű beszédével hozzájárult a szertartás szépségéhez!

Köszönettel: a lányos örömanya

Niki és Chris

Kedves Ági és Zsófi! Nagyon szépen köszönjük a csodálatos szertartást, szem nem maradt szárazon! Örökké hálásak vagyunk, hogy ilyen felejthetetlenné tettetek a nagy napunkat :) Niki és Chris

A násznép visszajelzései

„A legszebb esküvő volt, minden passzolt a helyszín, a zene, a szertartásvezető profizmusa és bája, amit belevitt a szertartásba és természetesen az ifjú pár is!

Számomra ilyen egy álomesküvő!!”


Kedves Ágnes!

Nagyszerű munkát végzett. :) Nagyon sokat hozzátett ehhez a gyönyörű esküvőhöz. Szívesen ajánlom, ha lehet ilyet. Üdvözlet!